Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....

Βελόνάκι με έμαθε μια γιαγιά  σε πολύ μικρή ηλικία... περίπου στα  8-9 μου χρόνια. Είναι στην φύση μου  η χειροτεχνία και γενικά να ανακαλύπτω νέες τεχνικές  και να πειραματίζομαι....Γύρω στα 15 μου ήθελα να μάθω βελόνες(knit)κάτι  αδύνατο διότι δεν ήξερε  κανείς από την ευρύτερη οικογενεια μου να πλέκει (μαμά , γιαγιά θεία  κλπ). Είχα παρακολουθήσει μια κυρία που έπλεκε  και ειπα στην μαμά μου να μου πάρει βελόνες και κουβάρι. Ξεκίνησα μόνη μου παλεύοντας επί μήνες .  και τελικά βρήκα την τεχνική συνδυάζοντας και κάτι παλιά περιοδικά   που είχε η μαμά μου.

όταν ένιωσα ότι μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω (μετά από κανα χρόνο)  όντας ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΗ
έφτιαξα αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
από μια σελίδα περιοδικού  ( με οδηγίες φυσικά)  αλλά για ένα κοριτσάκι που έμαθε μόνο του τώρα που το βλέπω το θεωρώ άθλο!
Προοριζόταν να γίνει μια φοβερή ζακέτα   το πήγα λοπόν σε μια κυρία να μου πεί αν το προχωράω σωστά  (διότι πατρόν έμαθα αργότερα στην σχολή)και αυτή η κυρία βλέποντας αυτό μου είπε:

"μμμμ,,εντάξει καλό είναι αλλά... πλέκεις σφιχτά βρε παιδί μου.... μπα ,δεν θα γίνει ωραίο..  τζάμπα κόπος ,καλύτερα να το σταματήσεις..... "    και έτσι αφού με αποκαρδιώσε το παράτησα.. μετά από πολλά χρονια κατάλαβα ότι αυτά που μου είχε πεί ήταν όλα χαζομάρες  . Υπάρχουν όμως πολλοί τέτοιοι άνθρωποι  που είτε από ζήλεια είτε από βλακεία  κάνουν κακό  ...τα σχόλια δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου